O nas

Dr. Nunez

Klinika in zdravilišče Only for Men ponuja tisto, kar ne more ponuditi nobena druga ambulanta za moške v Ljubljana: izjemne storitve, izkušnje ter najboljše terapije in rezultate. Spolno zdravje moških je naša posebnost z izkušenim osebjem.

Razumemo, da težave s spolnim zdravjem prizadenejo vsakega moškega drugače. Tako nudimo individualno terapijo, prilagojeno vašim potrebam, spolna disfunkcija je zapletena in vaša nega mora biti usmerjena kot taka. Tu smo, da vam pomagamo obnoviti fantastično, prijetno in mladostno spolno življenje . Skupaj vam lahko pomagamo izkoristiti svoj najboljši potencial.

Vse svoje paciente obravnavamo z največjo strokovnostjo, dostojanstvom in zasebnostjo. Health Only Clinic & Medical Spa je edina klinika v Ljubljana, ki se posveča izključno moškemu spolnemu zdravju . Dogovorite se za danes in doživite zajamčene rezultate!

En obisk je vse, kar je potrebno!

Zagotovljeni rezultati! Za vsakega pacienta uporabljamo zdravljenja, odobrena s strani FDA. Moški vseh starosti, ki uporabljajo zdravila ali imajo zdravstvene težave, bodo lahko zdravljeni v enem obisku. Naš zdravnik bo diagnosticiral in vzpostavil program zdravljenja za zdravljenje vaših težav.

Lokacija

Gosposvetska cesta 9,
1000 Ljubljana

Ure

Ponedeljek - petek od 9.30 do 17.00

Število ur klinike se lahko spremeni. Delovni čas zdravnikov se lahko razlikuje.
Za praznične ure pokličite našo pisarno
na +38641589673