Obvladovanje teže

Nudimo zdravljenje za upravljanje telesne teže v okolici Brownsville, Laredo, Zapata, otok South Padre in McAllen v Teksasu ter Monterrey in Reynosa v Mehiki.

Oseba je lahko tudi genetsko nagnjena k debelosti, kar pomeni, da je veliko bolj nagnjena k debelosti in jo težje kot večina izgubi. Nekatere bolezni in stanja človeka tudi nagibajo k prekomerni teži, nekatera zdravila pa imajo enak učinek.

Številnim bolnikom je zelo težko shujšati, 95% tistih, ki to storijo, pa bo v petih letih povrnilo vso ali skoraj vso izgubljeno težo. Zdi se, da je daleč najbolj znanstveno podprta metoda za zmanjšanje ekonomskega bremena bolezni in bolezni, povezanih z debelostjo, zgolj spodbujanje vseh, da jedo razumno zdravo uravnoteženo prehrano, telovadijo relativno pogosto in se ne ukvarjajo preveč s svojo debelostjo. .

Genetski, socialno-ekonomski in okoljski dejavniki so daleč najverjetnejši razlogi za prekomerno telesno težo ali debelost in niso stvari, ki bi jih bilo mogoče zdraviti v zdravstvenem okolju. Pomembno je upoštevati rezultate najnovejših in najnovejših študij in se osredotočiti na bolnikovo zdravje in ne na njegovo celotno telesno maso.

Lokacija

Gosposvetska cesta 9,
1000 Ljubljana

Ure

Ponedeljek - petek od 9.30 do 17.00

Število ur klinike se lahko spremeni. Delovni čas zdravnikov se lahko razlikuje.
Za praznične ure pokličite našo pisarno
na +38641589673